b&b pistoia
b&b pistoia
b&b pistoia
b&b pistoia
b&b pistoia
b&b pistoia
b&b pistoia
Prijzen & boeken » 

Bed & Breakfast met 6 kamers gelegen in het zeventiende eeuws Palazzo Caluri in het centrum van Pistoia, Culturele Hoofdstad 2017.

  • Regio: Toscane (Midden-Italie)
  • Plaats: Pistoia
  • Type: Bed & Breakfast
  • Voorzieningen (o.a.): fietsen
  • Ligging: in het centrum
  • Bijzonder: sfeervolle B&B op 5 minuten lopen van Piazza della Sala

Deze Bed & Breakfast ligt op 700 meter van het Piazza della Sala, de ‘huiskamer’ van Pistoia en dé plek waar inwoners samenkomen voor een aperitivo. Het plein heeft verschillende restaurants, wijnbars, pubs en in de voorjaars- en zomermaanden gezellige terrasjes.

De 6 kamers zijn verschillend ingericht in een persoonlijke Toscaanse/Italiaanse stijl en hebben een eigen badkamer met douche en zijn voorzien van wifi.

Het ontbijt is in buffetvorm en vindt plaats in de sfeervolle ontbijtzaal of bij mooi weer op het zonnige terras. Ontbijt op bed is ook mogelijk.

Hoewel Pistoia vele gezellige en goed restaurants heeft is het erg handig dat je als gast van de B&B gebruik kunt maken van een gemeenschappelijke keuken zodat je niet verplicht buitenshuis moet lunchen en dineren. En het is bovendien een leuke manier om met de andere gasten in contact te komen.

De B&B heeft enkele fietsen die de gasten kunnen gebruiken (naar beschikbaarheid) om de stad en de groene omgeving te verkennen.

De B&B ligt op 10 minuten lopen van het station van Pistoia waar je de trein kunt nemen naar Florence en Pisa.

Op aanvraag zijn heeft de B&B enkele prive parkeerplaatsen beschikbaar.

Pistoia is Culturele Hoofdstad van 2017. Deze kleine Toscaanse stad wordt ook wel eens vergeleken met Florence maar dan zonder de massa’s toeristen. Meer lezen over Pistoia »

Reviews lezen Voortreffelijk – reviews lezen