agriturismo veneto
hotel vittorio veneto
hotel vittorio veneto
hotel vittorio veneto
hotel vittorio veneto
hotel vittorio veneto
hotel vittorio veneto
hotel vittorio veneto
hotel vittorio veneto
hotel vittorio veneto
Prijzen & boeken » 

Werkende wijnboerderij met 2 gastenkamers en een restaurant prachtig gelegen op een heuvel omringd door wijngaarden in Vittorio Veneto nabij Treviso.

    • Plaats: Vittorio Veneto (Veneto)
    • Type: agriturismo/Bed & Breakfast
    • Voorzieningen (o.a.): restaurant, wijnbar, wifi
    • Ligging: op een heuvel tussen de wijngaarden
    • Bijzonder: werkende wijnboerderij met een prachtige ligging
Deze wijnboerderij met 2 gastenkamers is prachtig gelegen op een top van een heuvel en omringd door de wijngaarden vand e wijnstreek Prosecco di Conegliano-Valdobbiadene in Vittorio Veneto op maar een half uur rijden van het vliegveld van Treviso.

Op deze wijnboerderij wordt Prosecco Superiore di Valdobbiadene DOCG geproduceerd die je ’s avonds bij het eten of in de wijnkelder van de boerderij kunt proeven (en kopen).

Het restaurant serveert versbereide en seizoensgebonden streekgerechten zoals sopressa (vleeswaren), verse gnocchi en ravioli, vlees van de grill en groenten uit de eigen moestuin. Bij mooi weer heeft het restaurant een sfeervol terras met schitterend uitzicht over de wijngaarden en de omliggende heuvels.

De agriturismo ligt op 10 minuten rijden van Vittorio Veneto met een lange geschiedenis en een mooi centrum dat zeker een bezoek waard is. Als je graag rondwandelt in leuke stadjes met gezellige restaurants, (wijn)bars, winkels, pleinen, steegjes en interessante bezienswaardigheden rij dan ook naar Conegliano (15 minuten) of Belluno (45 minuten).

De agriturismo biedt gratis wifi en leenfietsen en de kamers zijn voorzien van airconditioning.

Reviews lezen Voortreffelijk – reviews lezen