B&B comomeer
bed & breakfast comomeer
bed & breakfast comomeer
bed & breakfast comomeer
bed & breakfast comomeer
bed & breakfast comomeer
bed & breakfast comomeer
bed & breakfast comomeer
Prijzen & boeken » 

Bed & Breakfast in een modern pand met een prachtige inrichting en schitterend uitzicht op het Comomeer net buiten het centrum van Como-stad.

    • Plaats: Como (Comomeer)
    • Type: Bed & Breakfast
    • Voorzieningen (o.a.): wifi, parkeerplaats
    • Ligging: 2 km van het centrum
    • Bijzonder: fantastisch uitzicht
Alle 3 de kamers van deze Bed & Breakfast bieden prachtig uitzicht op het Comomeer. De B&B ligt in een modern pand op een heuvel boven de stad Como net buiten het centrum.

Het pand waarin de B&B is gevestigd stamt uit de jaren vijftig en diende oorspronkelijk als werkplaats van Terzo Ortenzi, een Italiaanse stoffenontwerpen. Bij de inrichting van de B&B heeft de eigenaar zich laten inspireren door deze designer wat is terug te zien in de meubels en wandpanelen.

De kamers zijn licth en ruim en liggen op de eerste verdieping. Alle drie de kamers hebben een prive-balkon met prachtig uitzicht op het Comomeer. Er is gratis en gratis parkeerplaats aanwezig voor de gasten.

De B&B ligt op 600 meter van de beroemde Villa Olmo and 2 kilometer van het centrum van Como. Op 350 meter van de B&B stopt een bus naar Como.

De B&B is met auto in een dag te bereiken of met het vliegtuig via Milaan Malpensa of Milaan Orio al Serio. Deez B&B is ook ideaal als doorreishotel op weg naar Toscane of een andere zuidelijkere bestemming.

Reviews lezen Voortreffelijk – reviews lezen