Hotel Umbrie
Hotel Umbrie
chocolade hotel perugia
chocolade hotel perugia
Hotel Umbrie
Hotel Umbrie
chocolade hotel perugia
Hotel Umbrie
chocolade hotel perugia
Hotel Umbrie
Hotel Umbrie
perugia italie
Prijzen en boeken »

Dit chocoladehotel in de chocoladestad Perugia staat helemaal in het teken van de chocolade. Hier denk je maar aan één ding: het onweerstaanbare godenvoedsel.

    • Regio: Umbrie (Midden-Italie)
    • Plaats: Perugia
    • Type: hotel
    • Voorzieningen (o.a.): chocowinkel, zwembad, wifi, restaurant
    • Bijzonder: alles draait hier om chocolade!
Dit chocohotel heeft een uniek chocolade-thema. De dag begint hier met een chocoladefondue bij het ontbijtbuffet en ook het restaurant biedt een chocolademenu maar ook klassieke Umbrische specialiteiten. In de kamers zijn de bedlampen, bureaus, bedden en deuren net chocoladerepen en er is een chocostore met het beste chocolade en nieuwste chocoladetrends.

Het hotel ligt dan ook in de stad Perugia waar elk jaar in oktober het Eurochocolate Festival plaatsvindt, één van belangrijkste evenementen op het gebied van chocolade en een must elke voor chocolade-liefhebber.

Om toch nog een beetje in vorm te blijven is er een zwembad op het dak van het hotel. Verder is er gratis overdekte parkeerplaats, gratis WiFi en een gratis pendeldienst naar het vliegveld van Perugia (op aanvraag).

Een andere manier om de calorien van het ontbijt te verbranden is door een bezoek aan de prachtig stad Perugia. Dit is een van de mooiste steden van Midden-Italie met een middeleeuws centrum met het schitterende Palazzo dei Priori en de Dom. De bekende schilders Perugino en Pinturicchio woonden en werkten in Perugia. Voor het hotel stopt een bus naar het centrum.

Ook ligt op maar 1 kilometer afstand het station. Een bezoek aan de steden Assisi en Spoleto is ook absoluut een aanrader.

De kamers van het hotel hebben airconditioning en satelliet-TV. Sommige kamers zijn voorzien van een Playstation-console, een dvd-speler en/of een massagestoel.

Reviews lezen Erg goed – reviews lezen