B&B Toscane
Bed & Breakfast Lucca
Bed & Breakfast Lucca
Bed & Breakfast Lucca
Bed & Breakfast Lucca
Bed & Breakfast Lucca
Bed & Breakfast Lucca
Prijzen en boeken »

Sfeervolle Bed & Breakfast met 6 kamers en gratis wifi gelegen op maar 10 minuten van Lucca en op 600 meter van de bushalte naar het vliegveld van Pisa.

  • Regio: Toscane (Midden-Italie)
  • Plaats: Vorno
  • Type: Bed & Breakfast
  • Voorzieningen (o.a.): wifi, gratis parkeren, bus naar vliegveld
  • Bijzonder: sfeervolle eenvoud met voortreffelijke reviews

Deze Bed & Breakfast ligt in een rustig gedeelte van het plaatsje Vorno op maar 10 minuten rijden van het historisch centrum van de sfeervolle stad Lucca in Toscane.

Lucca was één van de tips van de Engelse krant The Guardian. Klein, sfeervol, prachtig en met de stadsmuren nog helemaal in tact waarop je heerlijk een rondje rond de stad kunt fietsen. Het hele rondje is een tochtje van een kleine 5 kilometer en absoluut een aanrader voor wie een beetje kan fietsen.

Deze Bed & Breakfast sluit hier helemaal bij aan: kleinschalig en sfeervol. Bij de B&B zijn fietsen te leen om de omgeving te verkennen. En vanuit praktisch oogpunt het grootste pluspunt: op 600 meter (5-6 minuten lopen) ligt een bushalte waar een bus stopt die zonder overstappen naar het vliegveld van Pisa rijdt. Ideaal voor een weekendje weg.

De B&B heeft 6 kamers. Er is overal gratis wifi en gratis parkeergelegenheid. Verder is er een gezellige tuin met tafels en stoelen en ruimte voor de kinderen om te spelen.

De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, airconditioning en een eigen badkamer met een douche, een föhn en gratis toiletartikelen.

Reviews lezen Voortreffelijk – reviews lezen