hotel amalfikust
hotel campanie
hotel campanie
hotel campanie
hotel campanie
hotel campanie
hotel campanie
hotel campanie
Prijzen & boeken » 

Hotel met restaurant in een karakteristieke voormalig vissershuis op het kleine strand van Marina del Cantone aan de Amalfikust in Zuid-Italie.

    • Plaats: Marina del Cantone (Amalfikust)
    • Type: hotel met restaurant
    • Voorzieningen (o.a.): airconditioning, wifi
    • Ligging: direct aan het strand
    • Bijzonder: gelegen in een voormalig vissershuis
Dit hotel ligt in een karakteristieke voormalig vissershuis op het kleine strand van Marina del Cantone aan de Amalfikust in Zuid-Italie.

Het hotel wordt gerund door de familie Caputo die al generaties lang een centrale rol speelt in het dorp en waarvan één van de visserszonen, Salvatore, lange tijd geleden besloot een taverne te openen en zich aan wal bezig te houden met het bereiden van vis in plaats van het vangen ervan. Later kwamen er ook de hotelkamers bij.

Het restaurant wordt nu geleid door chef-kok Alfonso Caputo en biedt vooral visgerechten. De vis komt direct van de vissers van Marina del Cantone die vissen in de Golf van Salerno en de Golf van Napels. Het restaurant heeft ook uitzicht op zee en de baai van Marina del Cantone.

Het hotel ligt direct aan het strand en de meeste kamers bieden uitzicht op zee. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een minibar, TV en een bed met goed matras.

Een ontbijtbuffet met zoete en hartige gerechten wordt ook geserveerd in het restaurant met uitzicht op zee.

Marina del Cantone is een klein plaatsje op het Schiereiland van Sorrento dat je bereikt via een klein weggetje tussen citrusbomen en olijfbomen en met adembenemend uitzicht op zee. Je passeert het kleine oude plaatsje Nerano en als je niet meer verder kan ligt daar op een prachigte locatie op een van de mooiste kusten van Italie het kleine sfeervolle badplaatsje tussen Sorrento, Capri en Positano.

Je kunt hier natuurlijk de hele dag zonnen en zwemmen maar ook een tochtje over het schiereiland met zijn kronkelwegen, vele kleine oude plaatsjes en talloze goed restaurants is absoluut de moeite waard. En ook kun je hier fantastisch wandelen.

Het dichtsbijzijnde vliegveld ligt in Napels (68 km).

Reviews lezen Fantastisch – reviews lezen