appartement rome
Prijzen & boeken » 

Sfeervol appartement met 3 slaapkamers en fantastisch uitzicht op het Colosseum in het hart van het adembenemend mooie centrum van Rome.

    • Plaats: Rome (Lazio)
    • Type: appartement
    • Voorzieningen (o.a.): wifi
    • Ligging: 50 meter van het Colosseum
    • Bijzonder: uitzicht op het Colosseum

Groot sfeervol appartement met 3 slaapkamers en fantastisch uitzicht op het Colosseum en het Forum Romanum midden in het centrum van Rome.

Autoloze zondagen

Regelmatig wordt de weg rondom het Colosseum op zondag afgesloten voor het verkeer en de drukte rond het monument maakt dan plaats voor een rustige ontspannen sfeer met wandelende Romeinen en toeristen en spelende kinderen.

Colosseum en Forum Romanum

Maar ook op gewone dagen is het Colosseum en het ernaast liggende Forum Romanum een van de belangrijkste en meest bijzonderen plaatsen van Rome waar de ruim 2000 jaar oude geschiedenis van stad tot leven komt.

Historisch pand

Het appartement ligt in de karakteristieke wijk Monti in een historisch pand uit 1890. Het Colosseum ligt op maar 50 meter afstand.

Sfeervol appartement

Het appartement is sfeervol ingericht met een mix van klassieke en moderne stijlen en bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer en een keuken. De vloer is de originele vloer van eind negentiende eeuw toen het pand gebouwd werd.

Volledig uitgeruste keuken en wifi

De keuken is volledig uitgeruste en in het hele appartement is wifi aanwezig.

Reviews lezen Voortreffelijk – reviews lezen