In de top-10 van meest romantische hotels in Europa volgens de lezers van de Amerikaanse reiswebsite Tripadvisor staan 3 Italiaanse hotel op de vijfde, zesde en negende plaats.

Boutique Hotel Villa Sostaga (Gardameer)

Villa Sostaga is een 4-sterren Boutique Hotel met prachtig uitzicht op het Gardameer. Het hotel heeft 19 kamers en een informele sfeer. De villa behoorde ooit de Graven Feltrinelli toe en is sinds 2005 een van de mooiste hotels aan het Gardameer waar luxe en adellijke tradities hand in hand gaan. Het hotel heeft onder meer een zwembad en een restaurant.

Hotel bekijken

 

 

Relais Castello Bevilacqua (Veneto)

Dit luxe hotel ligt in een echt veertiende eeuws kasteel in een prachtige omgeving tussen Verona, Vicenza, Padua en Rovigo in het noorden van Italie. Het hotel heeft 7 junior suites, elk met een eigen sfeer en inrichting, maar allemaal in een rinascimentale stijl met modern designelementen en een badkamer met jacuzzi.

Hotel bekijken

 

 

Il Sogno di Guglietta (Verona)

Dit superromantische hotel ligt aan de binnenplaats van het huis van Juliette in Verona. Vanuit het hotel kijk je zo op het wereldberoemde balkon waar zij naar de liefdesverklaring van Romeo luisterde. Dit luxe hotel ligt in het hart van Verona, een van de mooiste steden van Noord-Italie. Het hotel heeft 9 luxe kamers en het ontbijt wordt standaard op bed geserveerd.

Hotel bekijken