ROME – KLEIN HOTEL IN DERTIENDE EEUWSE TOREN NABIJ PIAZZA VENEZIA

Prijzen & boeken » 

Bijzonder hotel in een middeleeuwse toren met sfeervolle kamers en een mooi dakterras met jacuzzi en uitzicht op het Monument van Vittorio Emanuele II en het Colosseum in het hart van Rome.

  • Stad: Rome (Midden-Italie)
  • Type: klein charme hotel
  • Voorzieningen: panoramaterras, wifi, Nespresso-apparaat
  • Ligging: in het hart van Rome
  • Bijzonder: gelegen in een 13e eeuwse toren

{/su_list]

Dit hotel ligt bij Piazza Venezia in het hart van Rome in een middeleeuwse toren gebouwd door de adellijke familie Colonna in 1247 om het uitgestrekte grondgebied te verdedigen. In het hotel zijn nog verschillende originele fresco’s te zien.

De eerste die de toren als woning gebruikte was Francesco Colonna, Graaf van Romagna en goede vriend van de Italiaanse dichter Francesco Petrarca, een van depioniers van de Renaissance en samen met Dante Alighieri en Boccaccio gezien als grondlegger van de moderne Italiaanse taal.

Het hotel heeft een dakterras met tafels en stoelen en een jacuzzi en met uitzicht over het meest historische gedeelte van Rome. Het ontbijt wordt geserveerd in de eetzaal met uitzicht op de Zuil van Trajanus en het Monument van Victor Emanuel II. In het hele hotel is gratis WiFi.

Iedere kamer is voorzien van een lcd-tv, een computer met touchscreen en een Nespresso-apparaat met gratis thee en koffie. De badkamers hebben een hydromassagedouche of een bad.

Beschikbaarheid bekijken »