wijnboerderij piemonte
wijnboerderij piemonte
wijnboerderij piemonte
wijnboerderij piemonte
wijnboerderij piemonte
wijnboerderij piemonte
wijnboerderij piemonte
wijnboerderij piemonte
Prijzen & boeken » 

Deze wijnboerderij met klein hotel heeft een wellness center dat is gespecialiseerd in behandelingen met wijn. Na je wijnbad kun de wijnen die ter plaatse worden geproduceerd in de wijnkelder proeven.

    • Plaats: Camino (Piemonte)
    • Type: klein hotel, agriturismo
    • Voorzieningen (o.a.): zwembad, wellness, restaurant, wifi
    • Ligging: in de heuvels
    • Bijzonder: neem een wijnbad!

In dit wijnresort kun je je letterlijk onderdompelen in de wijn. Het wellness center van het hotel is gespecialiseerd in ‘vinotherapie’. In Italie is deze wijntherapie steeds populairder. Het druivensap zit vol polyfenolen die de veroudering van de huid tegen gaan. Het wijnbad vindt plaats in een bad met jacuzzi waarin aan hte water wijn, gist en andere actieve ingredienten van de wijndruiven worden toegevoegd voor totale ontspanning en een intense reiniging van de huid.

De wijn wordt ter plaatse geproduceerd dus een wijnproeverij mag niet ontbreken. Deze vindt plaats in de kelder van de boerderij.

Naast een wellness center is er ook een buitenzwembad voor de warmere maanden van het jaar.

Het hotel heeft een restaurant met gerechten uit de Piemontese keuken met bijpassende wijnen van de wijnboerderij. Het restaurant is alleen in het weekend open.

Het hotel heeft 5 kamers en suites die sfeervol zijni ingericht. De suites zijn groot en hebben bijna allemaal een lounge met open haard en een volledig uitgeruste kitchenette. Alle kamers en suites zijn voorzien van gratis WiFi, satelliet-tv en dvd-spelers.

Het hotel ligt in een oud landhuis. Op sommige plekken in het huis zijn nog originele fresco’s te zien.

Het hotel ligt op 70 km van het vliegveld van Turijn.

Reviews lezen Erg goed – reviews lezen