agriturismo gardameer
hotel florence
hotel florence
hotel florence
hotel florence
hotel florence
hotel florence
hotel florence
hotel florence
Agriturismo Gardameer Italie

Prijzen & boeken » 

Sfeervolle agriturismo omringd door 20 hectare wijngaarden in Sirmione op 3 kilometer van de oever van het Gardameer aan de voet van de mooie morenisch heuvels.

  • Regio: Gardameer (Noord-Italie)
  • Plaats: Sirmione
  • Type: wijnboerderij/agriturismo met 10 appartementen
  • Voorzieningen (o.a.): zwembad, internet, afwasmachine
  • Ligging: landelijk, tussen wijngaarden, 2 km van meer
  • Bijzonder: werkende wijnboerderij

Wijnboerderij gelegen in een groene omgeving in de wijnstreek van de witte wijn Lugana Doc. De agriturismo heeft een zwembad met hydromassage en kinderdeel, een speeltuintje, een voetbalveldje en wandelpaden over het wijngoed.

Op het wijngoed ligt 5 kilometer van straatjes voor mooie wandelingen tussen de wijngaarden met uitzicht op het glooiende landschap van de morenische heuvels aan de ene kant en de toppen van de Alpen die weerspiegelen in het Gardameer aan de andere kant.

De agriturismo heeft 10 appartementen op basis van logies. De appartementen hebben terracotta vloeren en houten balkenplafonds en kijken uit op de wijngaarden, tuinen en oude binnenplaats van de boerderij. De appartementen zijn voorzien van o.a. internet, airconditioning, satelliet-tv en een volledig uitgeruste keuken met afwasmachine.

Sirmione is een van de meest geliefde badplaatsen aan het Gardameer met vele barretjes, terrasjes, restaurantjes, gelaterie en winkeltjes. Desenzano del Largo is ideaal gelegen voor bezoekjes aan onder meer Brescia, Mantua, Verona en Venetie.

Reviews lezen Fantastisch – reviews lezen