le marche hotel
le marche hotel
le marche hotel
le marche hotel
le marche hotel
le marche hotel
le marche hotel
le marche hotel
le marche hotel
le marche hotel
le marche hotel
le marche hotel
Prijzen & boeken » 

Sfeervol hotel in een negentiende eeuws landhuis met zwembad en een tuin met rozen en een eeuwenoude moerbeiboom op loopafstand van Urbania en een kwartier rijden van Urbino.

    • Plaats: Urbania (Le Marche)
    • Type: hotel/aparthotel
    • Voorzieningen (o.a.): zwembad, speeltuin, airconditioning
    • Ligging: landelijk
    • Bijzonder: sfeervol landhuis tegenover het Parco Ducale
Dit sfeervolle hotel is gevestigd in een gerestaureerd landhuis uit de negentiende eeuw in het plaatsje Urbania op 1 kilometer van het centrum.

Het prachtige landhuis waarin het hotel ligt stamt uit de negentiende en is enkele jaren geleden opgeknat en omgebouwd tot hotel. Het ligt in een goed onderhouden park met een groot gazon, kleurrijke rozenstruiken en een eeuwenoude moerbeiboom.

Tegenover het hotel ligt het schitterende gebouw dat ooit het jachthuis was van de hertogen van Urbino. Er verbleven enkele beroemde humanisten en dichetrs uit de Italiaanse Renaissence onder wie Torquato Tasso en Ludovico Ariosto. Het is omringd door een landgoed met bomen en grasvelden. Het gebouw is open voor publiek op afspraak.

Bij het hotel kun je gratis parkeren en de kamers zijn voorzien van airconditioning en een minibar.

Het hotel heeft kamers en 2-kamerappartementen. Kinderen zijn ook van harte welkom. Voor hen zijn er extra bedden beschikbaar en in de tuin ligt een speeltuin.

Het centrum van het plaatsje Urbania ligt op een paar minuten lopen. Dit mooie middeleeuwse plaatsje heeft enkele mooie kerken en gebouwen, restaurants, bars en winkels. De stad Urbino met zijn indrukwekkende Palazzo Ducale en niet te missen museum ligt op een kwartier rijden.

Reviews lezen Heerlijk – reviews lezen