vakantiehuis marche
vakantiehuis marche
vakantiehuis marche
vakantiehuis marche
vakantiehuis marche
vakantiehuis marche
vakantiehuis marche
vakantiehuis marche
vakantiehuis marche
vakantiehuis marche
Prijzen & boeken » 

Residence met tien luxe vakantiehuizen, een zwembad en spa gelegen op een heuvel op 5 minuten rijden van het sfeervolle stadje San Severino Marche en drie kwartier van het strand.

    • Plaats: San Severino Marche (Le Marche)
    • Type: vakantiehuizen met 3 en 4 slaapkamers
    • Voorzieningen (o.a.): buitenzwembad, binnenzwembad, hammam, jacuzzi, speeltuin
    • Ligging: landelijk
    • Bijzonder: 10 luxe vakantiehuizen in klein vakantieparkje
Deze tien ruime vakantiehuizen liggen rondom het zwembad met een jacuzzi en ruim zonneterras. Het uitzicht op het omringende heuvellandschap is prachtig.

Voor exclusief gebruik voor de gasten is er ook een wellness center met hamam, chromotherapie douches en een binnenzwembad.

Er zijn huizen met 3 en met 4 slaapkamers en elk huis heeft een prive-terras met een kleine tuin. Enkele huizen hebben een prive-jacuzzi in de tuin.

San Severino Marche is een prachtig karakteristiek middeleeuws plaatsje met adellijke paleizen, kerken, kloosters en kastelen. Ook zijn er meesterwerken te zien van de broers Salimbeni en Pinturicchio, enkele van de belangijkste schilders uit de Italiaanse Renaissance.

In de omgeving liggen behalve vele sfeervolle plaatsjes en kastelen ook talloze uitstekende restaurants waar u genieten van de Marchegiaanse keuken en een glas van een van DOC-wijnen uit de streek.

In dire kwartier rijden sta je op het strand aan de Adriatische Zee en als je van de bergen houdt bezoek dan zeker het nabijgelegen Sibellini-gebergte.

Reviews lezen Voortreffelijk – reviews lezen