hotel rome klooster

ROME – LUXE HOTEL IN IN GEBOUW VAN BORROMINI IN DE WIJK TRASTEVERE

hotel rome klooster
hotel rome klooster
hotel rome klooster
hotel rome klooster
hotel rome klooster
hotel rome klooster
hotel rome klooster
hotel rome klooster
hotel rome klooster
hotel rome klooster
hotel rome klooster
Prijzen & boeken » 

Luxe hotel in een schitterend, volledig gerestaureerd 16e eeuws klooster in de sfeervolle wijk Trastevere in het centrum van de Eeuwige Stad Rome.

  • Stad: Rome
  • Type hotel: klooster hotel, luxe hotel
  • Voorzieningen (o.a.): wifi, dakterras, parkeerplaats
  • Ligging: in de wijk Trastevere (centrum)
  • Bijzonder: 16e eeuws klooster, panoramaterras met mooi uitzicht

Het gebouw waarin dit hotel ligt is ontworpen door de barokke architect Borromini. Het was aanvankelijk een klooster en ligt in de wijk Trastevere in het centrum van Rome.

Trastevere is een van meest sfeervolle en geliefde wijken van Rome. Het is een authentiek stukje Rome met gezellige pleintjes, uitstekende restaurantje, talloze typisch Italiaanse barretjes en vele oude kerken en historische palazzi.

Vanuit het hotel loop je in 5 minuten naar de Basiliek van Santa Maria in Trastevere en in 10 minuten naar langs de rivier de Tiber naar het Vaticaan. Het historische centrum van Rome bevindt zich aan de overkant van de Ponte Sisto.

Het hotel dateert uit de zeventiende eeuw. Het is voorzien van houten balkenplafonds en prachtig stucwerk en heeft een mooie binnentuin met patio.

Het panoramaterras biedt prachtig uitzicht op het centrum van de stad en is heerlijke plek voor een aperitivo. In de zomer wordt hier het ontbijt opgediend.

De kamers zijn sober en elegant en beschikken over airconditioning, satelliet-TV en een badkamer met badjassen en slippers.

Bij sommige kamers is een smartphone inbegrepen met gratis telefoongesprekken binnen Italië en andere Europese landen, Hong Kong en de Verenigde Staten en een gratis internetverbinding.

Het ontbijt bestaat uit een buffet met zoete en hartige producten.

Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar onder voorbehoud.

Beschikbaarheid controleren » 

Reviews lezen Heerlijk – reviews lezen