b&b piemonte
B&B Piemonte
B&B Piemonte
B&B Piemonte
B&B Piemonte
B&B Piemonte
B&B Piemonte
B&B Piemonte
Prijzen & boeken » 

Bed & Breakfast met zwembad en een huiselijke sfeer gelegen tussen 700 rozen waar in juni de vuurvliegjes rondvliegen.

    • Plaats: Stazzano (Noord-Italie)
    • Type: Bed & Breakfast / agriturismo
    • Voorzieningen (o.a.): zwembad, wifi, ontbijt
    • Ligging: landelijk
    • Bijzonder: tussen de rozen en vuurvliegjes

Deze Bed & Breakfast met 5 kamers ligt in de heuvels van Piemonte net buiten het plaatsje Stazzano. De B&B ligt in een huis dat al 300 jaar in het bezit is van dezelfde familie.

Als je hier in het juiste seizoen komt en de 700 rozen in de bloei staan en ’s avonds de vuurvliegjes oplichten in de donkere avond heeft de B&B een onvergetelijke sfeer.

Naast de 200 soorten rozen staan er in de tuin 50 soorten irissenen 100 soorten hartlelies en ook nog hortensia’s, salei, geraniums en vele zeldzame planten. De irissen en hartlelies en ook eigen gemaakte rozensiroop en jam kun je kopen en mee naar huis nemen.

De eigenaren bieden hun gasten een oasis van rust, heerlijk eten en een warme huiselijke sfeer. Er zijn twee 2-persoonskamers die in het huis liggen en drie studio’s in de voormalige stallen. De kamers zijn huiselijk ingericht. De B&B biedt gratis wifi en op de eerste verdieping ligt een gemeenschappelijke woonkamer met TV.

Het ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer en bestaat uit zoete en hartige producten. Ook kunnen de eigenaren (op verzoek) een diner klaarmaken met specialiteiten uit Piemonte en Ligurie.

De eigenaren, Rosanna en Domenico, hebben een hond en vijf poezen die vrij rondlopen.

Reviews lezen Fantastisch – reviews lezen