hotel piemonte
hotel piemonte
hotel piemonte
hotel piemonte
hotel piemonte
hotel piemonte
hotel piemonte
Prijzen & boeken » 

Hotel Piemonte – Prachtig gelegen hotel met zwembad en restaurant te midden van de wijngaarden en heuvels van Barolo in de wijnregio Piemonte in Noord-Italie.

  • Hotel Piemonte
  • Regio: Piemonte (Noord-Italie)
  • Plaats: Serralunga d’Alba
  • Type: hotel met 2-persoonskamers en suites
  • Voorzieningen (o.a.): zwembad, restaurant
  • Ligging: te midden van wijngaarden en heuvels in een wijnstreek
  • Bijzonder: prachtige ligging temidden van de beroemde wijngaarden van Piemonte
Dit hotel met zwembad en restaurant biedt een prachtig uitzicht op de wijngaarden en heuvels van Barolo in de streek Le Langhe in Piemonte.

Dit hotel ligt in een oude, gerestaureerde boerderij en beschikt over een zwembad, een hot tub en een terras met prachtig uitzicht over de wijngaarden.

Het restaurant van het hotel kijkt uit op het kasteel en de wijngaarden en is een ideale plek voor een romantisch diner met prachtig uitzicht. Het restaurant serveert gerechten op basis van streekrecepten, met onder meer de beroemde truffels uit de omgeving Alba Bra. Daarnaast beschikt het hotel over een grote wijnkelder en een lounge met een open haard.

Het hotel in Piemonte heeft in totaal 13 kamers die zijn voorzien van airconditioning, satelliet-TV, een kluis, wifi, minibar en de meeste met terras met mooi uitzicht over de wijngaarden. De kamers hebben allemaal een eigen kleur, sfeer en inrichting en zijn in 2008 gerenoveerd. De meeste kamers hebben een eigen terras met uitzicht op de heuvels rond de plaats Barolo.

Het hotel ligt in een karakteristieke boerderij die ooit eigendom was van Virginia Ferrero, aan het begin van de twintigste een belangrijke producent van Barolo. Het is een ideale bestemming voor wie houdt van kwaliteitswijn, gastronomie, cultuur en relax.

Het hotel ligt op 5 minuten rijden van de plaats Serralunga d’Alba en op 20 minuten van de het prachtige stadje Alba in Piemonte. In deze streek vinden talloze gastronomisch evenementen plaats rondom de truffels, wijn en andere voedingswaren waar deze streek wereldberoemd om is.

Reviews lezen Heerlijk – reviews lezen