hotel strand le marche
strandhotel le marche
strandhotel le marche
strandhotel le marche
strandhotel le marche
strandhotel le marche
strandhotel le marche
strandhotel le marche
strandhotel le marche
Prijzen & boeken » 

Hotel met zwembad midden op het strand in Le Marche, een paradijs voor een echte strandvakantie

    • Plaats: Porto Recanati (Le Marche)
    • Type: strandhotel
    • Voorzieningen (o.a.): zwembad, wifi, airco
    • Ligging: op het strand
    • Bijzonder: dit hotel ligt letterlijk óp het strand

Vanuit dit hotel loop je ’s ochtends na het ontbijt zo het strand op. Het ligt letterlijk óp het strand en ook nog eens in een van leukste dorpjes aan de Adriatische Zee in een van de mooiste kuststreken van Le Marche.

De kamers van het hotel zijn vrij eenvoudig ingericht maar je zult hier waarschijnlijk niet veel tijd op je kamer doorbrengen. Als je wakker wordt moet je kiezen tussen het strand direct voor de de deur van het hotel, een duik in het zwembad, ontspannen in het kleine wellness center van het hotel, een wandeling of kopje koffie in het levendige centrum van Porto Recanati, een bezoek aan de prachtige rotskust van de Riviera del Conero of een excursie naar een van de vele cultuursteden zoals Urbino, Ancona of Loreto.

Het zwembad biedt uitzicht op het strand en de Adriatische Zee en voor het hotel ligt het prive-strand met zonnebedden en parasols.

De wellness faciliteiten zijn geschikt voor 2 personen en bestaan uit een ontspanningsruimte, een sauna, een Turks stoombad, hydrotherapiedouches en chromotherapie.

Het hotel heeft een eigen restaurant met een groot terras met uitzicht op zee.Het restaurant serveert gerechten uit de Marchegiaanse (Italiaanse) keuken.

Het hotel heeft 44 kamers voor 2 tot 4 personen. Hiervan hebbe er 22 uitzicht op zee. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en gratis wifi. Sommige kamers zijn voorzien van een loopband of een hometrainer voor wie ook tijdens de vakantie om zijn conditie wil werken.

Bij dit hotel is gratis parkeerplaats.

Reviews lezen Erg goed – reviews lezen