kerstmartk levico
kerstmarkt levico
kerstmarkt levico
kerstmarkt levico
kerstmarkt levico
kerstmarkt levico
kerstmarkt levico
kerstmarkt levico
hotel levico
hotel levico
hotel levico
Prijzen & boeken » 

Familiehotel in het centrum van het sfeervolle plaatsje Levico Terme op 10 minuten lopen een van de leukste kerstmarkten van Italie en 2 minuten van de thermaalbaden.

    • Plaats: Levico Terme (Noord-Italie)
    • Type: wintersport hotel
    • Voorzieningen (o.a.): restaurant
    • Ligging: in het centrum
    • Bijzonder: 2 minuten lopen van de thermen en 10 minuten van de kerstmarkt

Dit drie-sterren familiehotel biedt eenvoudige kamers in het centrum van het sfeervolle dorpje Levico Terme waar elk jaar een van de sfeervolste kerstmarkten van Italie plaatsvindt. Vanuit het hotel ben je in 10 minuten lopen op de kerstmarkt met tientallen kraampjes in houten huisjes in het Parco degli Asburgo met huizenhoge dennenbomen.

Levico Terme is ook bekend om zijn thermen. Al in de Romeinse tijd kwamen de mensen van ver naar het dorp vanwege het heilzame water. De thermen zijn vanuit dit hotel in maar 2 minuten lopen te bereiken. De termen liggen bijna voor de deur van het hotel.

Het hotel heeft een eigen restaurant en gratis parkeerplaats. De kamers zijn eenvoudig maar hebben allemaal een eigen badkamer en sommige een balkon. In de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel is een wifi-verbinding.

’s Ochtends kunnen gasten in het restaurant aanschuiven voor het ontbijtbuffet. Verder biedt het restaurant vooral streekgerechten en biologische maaltijden. Het terras van het restaurant kijkt uit over de bergachtige omgeving.

Op 100 meter van het hotel ligt een bushalte met bussen naar de prachtige stad Trento en naar het pittoreske Bassa Valsugana.

Reviews lezen Erg goed – reviews lezen