hotel amalfikust
hotel amalfikust
hotel amalfikust
hotel amalfikust
hotel amalfikust
hotel amalfikust
hotel amalfikust
hotel amalfikust
hotel amalfikust
hotel amalfikust
Prijzen & boeken » 

Dit luxe hotel aan de adembenemend Amalfikust had nog pas net de deuren geopend en won meteen een Fodor’s Hotel Award in de category Global Icon.

  • Regio: Amalfikust (Zuid-Italie)
  • Type: luxe hotel
  • Voorzieningen (o.a.): zwembad, spa, wifi, restaurant
  • Ligging: op de kliffen hoog boven zee
  • Bijzonder: gelegen op de kliffen met spectaculair uitzicht
Dit hotel stamt oorspronkelijk uit de 17e eeuw en werd gebouwd als klooster. Door de strategische ligging met zicht op de hele Golf van Napels werd het later een kasteel en in 1920 een kasteelhotel. De huidige eigenaren kochten het pand in 2000 en lieten het volledig restaureren met behoud van de oorspronkelijk stijl.

Het hotel heeft in totaal 20 kamers. Er is een buitenzwembad met uitzicht op zee, een spa en een tuin. Daarnaast is er wifi en een pendeldienst naar Amalfi.

De gastenkamers hebben een verfijnde stijl en alle kamers hebben uitzicht op de zee. Daarnaast zijn de kamers voorzien van airconditioning, WiFi en een flatscreentelevisie. De bogenplafonds herinneren aan de oorspong van het gebouw evenals de namen van de kamers die zijn vernoemd naar kruiden die de nonnen hier ooit verbouwden.

De spa van het hotel beschikt over een een Turks bad en een bubbelbad en er worden massages en schoonheidsbehandelingen verzorgd.

Het hotel heeft een restaurant met een lokale en Italiaanse keuken. Het ontbijt bestaat uit zowel hartige gerechten en traditioneel Napolitaans gebak, waaronder de sfogliatelle Santa Rosa, die oorpronkelijk door de nonnen van het klooster werden bereid voor de kinderen en die nog steeds een lokale specialiteit zijn.

Reviews lezen Voortreffelijk – reviews lezen

Meer lezen over Conca dei Marini: authentiek vissersdorp aan de Amalfikust